HABER GÖNDER
Genç Kızılay Bingöl İl Başkanlığında görev değişimi yaşandı. Mevcut Başkan Muhammet Metin Akdeniz’in yerine Anıl Bingöl göreve getirildi.
Daha önce Kızılay’ın gönüllü görevlileri arasında yer alan ve birçok alanda başarılı hizmetler veren Anıl Bingöl, Bingöl il Başkanlığına getirildi.
Görev değişimi ile ilgili yazılı bir açıklama yayınlayan Bingöl “Bu görevi bizlere layık gören genel merkezimize teşekkürlerimi sunuyor; Kızılay çatısı altında yapacağımız hizmetlerimize tüm büyüklerimizin ve kardeşlerimizin desteklerini bekliyorum.
Amacımız gençlerimiz arasında dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamaktır. Yaşayabileceğimiz tüm Afetlere karşı birlik ve beraberliği sağlamak için gençlerimizi bu çatı altında buluşmaya davet ediyorum” dedi.
‘Depremi göz ardı ederek bina yapmak vatan hainliğidir’